Stockmann Mastercard Kortti

Stockmann Mastercard on Nordea Rahoituksen hyväehtoinen luottokortti, joka on helppo hakea. Se myös sisältää varsin hyviä etuja, joita ovat esimerkiksi kaikki Stockmannin kanta-asiakasedut. Tämän lisäksi kortin haltija pääsee nauttimaan joustavasta 30 vuorokauden korottomasta maksuajasta. Kortti on myös käytettävissä maailmanlaajuisesti, sekä käteiskortin, kuin myös luottokortin muodossa. Se toimiikin jopa reilussa 35 miljoonassa eri ostopaikassa ympäri maailmaa. Kortin haltija voi myös niin halutessaan siirtää luotto, eli Credit puolelta rahaa omalle pankkitililleen oman limiittinsä puitteissa.
Stockmann Kortti

Stockmann Mastercardin mukana tulee paljon upeita etuja

Stockmann Mastercard myös antaa kortinhaltijan itsensä päättää laskun eräpäivän, näin voikin hyvin suunnitella omaa kuukausibudjettiaan ja varmistua siitä, että laskut tulevat maksetuksi ajoissa. Stockmann Mastercard luottokortissa on myös olemassa lähimaksu ominaisuus ja sitä voi myös käyttää kätevästi omalla mobiililaitteella, joko Apple Pay – tai Google Pay – maksusovelluksissa.

Ketkä voivat hakea Stockmann Mastercard korttia?

Mastercard luottokorttia voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään täysi-ikäisiä (18-vuotta) ja Stockmannin kanta-asiakkaita. Tämän lisäksi henkilöllä tulee olla säännölliset tulot, sekä puhtaat luottotiedot. Mikä mahtavinta, Stockmann Mastercard korttia voi hakea rinnakkaiskortin muodossa myös kaikille yli 15-vuotiaille perheenjäsenille, eli siis samassa taloudessa asuville henkilöille.

Mukavan suuri luottoraja ja säästöä tuova maksutapaetu

Koska kyseisen luottokortin taustalta löytyy luotettava ja vakavarainen Nordea Rahoitus Suomi Oy, niin se myös tarkoittaa sitä, että Stockmann Mastercard on myös todella turvallinen käyttää. Luottoraja Stockmann Mastercard kortissa on 500 – 10 000 euroa ja tilinhoitopalkkio 3,5 euroa kuukaudessa. Korttiin kuuluu myös 0,5% maksutapaetu, sekä Stockmannin kuin myös sen sisarmyymälöissäkin, eli sekä verkkokaupassa kun myös kivijalkaliikkeissäkin. Tämän lisäksi maksutapaetua saattaa saada myös Stockmannin yhteistyökumppaneiden liikkeistä.

Kannattaa huomioida että kortin luottorajaan voi myös niin halutessaan pyytää tarkistusta, jos korttia haettaessa oma taloudellinen tilanne ei ole mahdollistanut 10 000 limiittiä. Jos tilanne on parantunut, niin limiitin nostoa voi anoa helposti ja nopeasti verkossa.

Niin halutessaan kortinhaltija voi myös lisätä oman luottokorttiinsa Finnair Plus – pisteiden keräysominaisuuden, joka onkin hyvä idea ainakin sellaisten henkilöille jotka matkustelevat enemmänkin. Kortti mahdollistaa myös kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Itse kortin hakuprosessi on todella helppo, sillä se tapahtuu nopeasti ja helposti netissä verkkohakemuksen kautta.

Lue lisää ja hanki itsellesi Stockmann Mastercard Kortti tästä
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö