Suomen Yrityslaina

Suomen Yrityslaina on siis nimensäkin mukaisesti yrityksille kohdennettu rahoituspalvelu. Tämän palvelun kautta on mahdollisuus hakea lainaa jopa 100 000 euroon saakka. Suomen Yrityslaina on aloittanut toimintansa juurikin sen takia, että he tietävät miten vaikeaa välillä yrittäjän tai yritysten on saada rahoitusta omalle toiminnalleen nopealla aikataululla. Suomen Yrityslaina on kuitenkin rientänyt tässä jo monien yritysten apuun toimintavuosiensa aikana ja pyrkinyt tarjoamaan suomalaisille yrityksille helposti haettavia ja hyväehtoisia lainoja.

  • Suomen Yrityslaina ei peri nostokuluja, järjestelypalkkioita tms.
  • Lainan hakeminen on täysin maksutonta, eikä sido hakijaa mihinkään
  • Todella nopea ja helppo lainanhakuprosessi
  • Suomalainen palvelu

Suomen Yrityslainaa voivat hakea kaikki sellaiset joilla on yritys, eli kaikki yritysmuodot hyväksytään. Tällä tarkoitetaan siis esimerkiksi osakeyhtiöitä, kommandiittiyhtiöitä, kuin myös yksityisiä elinkeinonharjoittajiakin. Myös juuri vastikään perustettu yritys voi hakea lainaa Suomen Yrityslainan kautta… kunhan se pystyy todentamaan yrityksen toiminnan esimerkiksi kaupparekisterin avulla. Suomen Yrityslaina on myös siitä mukava että se se ei vaadi lainan saamiseksi minkäänlaisia vakuuksia asiakkailtaan. Osakeyhtiöiden tosin kannattaa huomioida että yrittäjän itsensä henkilötakaus vaaditaan lainoihin. Suomen Yrityslainan laina aika on kuusi kuukautta, tosin lainan voi myös maksaa ennenaikaisesti takaisin.

Suomen yrityslaina mobiili

Suomen Yrityslaina lainan edellytykset

Suomen Yrityslainan omilta kotisivuilta löytyy kätevä lainalaskuri, jossa lainanhakija voi helposti ja nopeasti vertailla eri lainasummien kuukausittaisia lyhennyksiä, kuukausikuluja, sekä muita tietoja. Myös lainatarjouksen pyytäminen Suomen Yrityslainoilta on äärimmäisen helppoa, sillä asiakkaan tulee vain merkitä edellä mainittuun laskuriin haluamansa lainasumma ja merkitä alla olevaan kohtaan yrityksensä Y-tunnus, oma puhelinnumeronsa, sekä sähköpostiosoite. Tämän jälkeen täytyykin vain klikata “Pyydä tarjous”- painiketta.

  • Suomen Yrityslaina ei vaadi reaalivakuuksia, paitsi Osakeyhtiöiltä yrittäjän henkilötakauksen
  • Myös uusi yritys voin niin halutessaan hakea Suomen Yrityslainaa
  • Lainaa on mahdollista hakea aina 1 000 eurosta 100 000 euroon saakka!

Suomen Yrityslaina Lainan hakeminen:

Lainatarjous on saatavilla nopeasti ja se lähetetään lainanhakijan sähköpostiosoitteeseen. Jos lainatarjous on sellainen joka miellyttää lainanhakijaa ja hän hyväksyy sen, rahat ovat saatavilla tilille jopa samantien. Suomen Yrityslainaa maksetaan takaisin kuukausittain ja laina on todellakin sen 6 kuukautta. Suomen Yrityslaina on myös todella turvallinen käyttää, sillä se käyttää kaikkia uusimpia salausjärjestelmä toiminnassaan, joka takaa sen että kaikki asiakkaiden tiedot ovat turvassa alusta loppuun saakka koko rahoitusprosessin ajan.

Näin haet helposti yrityslainaa yrityksellesi:

  1. Siirry tästä Suomenyrityslaina.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan yrityksesi pankkitilillesi saman päivän aikana

Kysymyksiä ja vastauksia Suomen Yrityslainasta

Mitä lainamuotoja Suomen Yrityslaina tarjoaa?

Suomen Yrityslaina tarjoaa helposti haettavia ja edullisia yrityslainoja suomalaisille yrityksille koosta ja yritysmuodosta riippumatta. Lainaa voi hakea 1 000 eurosta jopa 100 000 euroon saakka.

Tarjoaako Suomen Yrityslaina myös yrityslainaa?

Kyseessä on yrityslainoihin erikoistunut lainasivusto, joten vastaus on kyllä.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

Yrityksen puolesta lainahakemuksen tekevän henkilön tulee olla vähintään 18 vuotias, luottokelpoinen ja oikeustoimikelpoinen henkilö, jolla on myös nimenkirjotusoikeus yrityksessä.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Koska kyseessä on yrityslainoja myöntävä lainasivusto, tarkoittaa se sitä että lainakriteerit ovat erilasia kuin yksityishenkilöille suunnatuissa lainoissa. Ne voi helposti tarkistaa yläpuolelta löytyvästä arvostelustamme.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Kannattaa ottaa yhteyttä mahdollisimman pian Suomen Yrityslainan asiakastukeen ja keskustella siellä vaihtoehdoista. Yhteyttä voi ottaa sähköpostin (asiakaspalvelu@suomenyrityslaina.fi) tai puhelimen (09-424 503 99) välityksellä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Suomen Yrityslaina toimii loistavasti myös mobiilissa.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Suomen Yrityslaina maksaa lainat yleensä saman päivän aikana yrityksen pankkitilille.

Suomen Yrityslaina logo
Lainaa 1 000 - 100 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö