Suomilimiitti.fi

Suomilimiitti on yksityiskuluttajille suunnattu jatkuva luotto, joka on asiakkaalla käytössään aina sovittuun luottorajaan saakka. Suomilimiitti sopii mainiosti sellaisille henkilöille jotka tarvitsevat nopeasti maksimissaan 2000 euron suuruista rahoitusta johonkin kohteeseen. Suomilimiittiä voi hakea siis aina 2000 euroon saakka ja uusille asiakkailleen Suomilimiitti tarjoaa upeana etuna ensimmäisen noston veloituksetta aina 1000 euroon saakka.

Kuten moni tietää, erilaisia ns. pikavippejä löytyy nykyisin markkinoilta varsin runsaasti. Suomilimiitti kuitenkin puolustaa hyvin paikkaansa tässä joukossa tarjoamalla omille asiakkailleen todella hyviä etuja.

Suomilimiitti laina lyhyesti:

 • Lainaa: 10 – 2000€
 • Laina-aika: 3 – 49 kk
 • Rahat tilillä: muutamassa minuutissa

Suomilimiitti on siis täysin suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2006, eli toimintavuosia on plakkarissa jo ihan hyvä määrä. Se kertookin jotakin kyseisen luotonantajan toiminnasta että se on pysynyt kovassa kilpailussa ja alati muuttuvilla markkinoilla mukana näinkin kauan ja edelleen porskuttaa eteen päin höyryveturin tavoin.

Suomilimiitti toimii Lahdesta käsin ja sen emoyhtiö on J.W.-Yhtiöt Oy. Sillä on myös tarjota omille asiakkailleen varsin hyvin tavoitettavissa oleva asiakaspalvelu, joka auttaa aina jos eteen tulla tupsahtaa joku ongelma. Suomilimiitin asiakastukeen voikin ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai vaihtoehtoisesti sähköpostin välityksellä, joka päivä kello 8.00-22.00.
Suomilimiitti mobiili

Lainan edellytykset

Eli saadakseen luottoa seuraavien seikkojen on toteuduttava:

 • Hakijan on oltava vähintään 21 vuotias
 • Hakijan tulee olla luottokelpoinen
 • Hakijan tulee olla Suomen kansalainen
 • Hakijalla tulee olla pysyvä osoite Suomessa
 • Luottokelpoisuuden todentamiseksi Suomilimiitti saattaa pyytää esimerkiksi palkkalaskelmaa luotonhakijalta

Lainan hakeminen

Suomilimiitti lainaa voidaan hakea Suomilimiitin omassa verkkopalvelussa ja se on varsin nopea ja helppo toimenpide. Lainapäätöksen hakija saa itselleen tekstiviestillä. Lainaa voi hakea vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri, mutta lainahakemusten käsittelypalvelu on kuitenkin avoinna päivittäin ajalla 8.00-22-.00. Hakeakseen lainaa hakijalla tulee olla jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset.

Suomilimiitin sivuilta löytyy myös varsin kätevä joka laskee asiakkaan haluaman lainasumman kaikki kulut ja esittelee ne, joten näin luotonhakijalle on selvää alusta asti mitä kuluja hänelle on tulossa.

Näin haet helposti pikalainaa itsellesi:

 1. Siirry tästä Suomilimiitti.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
 2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
 3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi muutamassa minuutissa

Kysymyksiä ja vastauksia Suomilimiitti lainoista

Mitä lainamuotoja Suomilimiitti tarjoaa?

Suomilimiitti lainasivuston kautta voi hakea kätevän 2 000 euron tililuoton.

Tarjoaako Suomilimiitti myös yrityslainaa?

Suomilimiitti ei tarjoa yrityslainaa, vaan on keskittynyt yksityishenkilöiden lainatuotteiden tarjoamiseen.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

21 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Suomilimiitti saattaa pyytää lainahakemuksen tueksi palkkatodistusta, eli vakituinen työpaikka nostaa ehdottomasti myönteisen luottopäätöksen todennäköisyyttä.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Ota yhteyttä Suomilimiitti asiakastukeen joko puhelimitse: (03 3399 3600) tai sähköpostitse: (asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi) kautta ja ystävällinen asiakastuki auttaa sinua lainaasi koskevissa kysymyksissä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä. Voit niin halutessasi hakea lainaa myös omalla mobiililaitteellasi.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Jopa muutamassa minuutissa. Suomilimiitin kautta haettavat lainat maksetaan välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen, eli ne ovat saatavilla todella nopeasti.

Suomilimiitti.fi logo
Lainaa 10 € - 2 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö