Surimo

Surimo Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa erilaisia rahoitusratkaisuja henkilöasiakkaiden moninaisiin tarpeisiin. Surimolta voi hakea lainaa/luottoa aina 500 eurosta 4 000 euroon saakka ja tämä rahoituslaitos on siitä erikoinen että se tarjoaa omille asiakkailleen mahdollisuuden jopa kuuteen peräkkäiseen maksuvapaaseen kuukauteen. Laina-aika Surimo Finance Oy:llä on myös varsin joustava, eli lainalle voi saada takaisinmaksuaikaa aina 12 kuukaudesta 36 kuukauteen saakka. Kaikki Surimon lainat ja luotot ovat myös saatavilla ilman henkilötakausta. Surimo Financen lainat maksetaan tasalyhennyksinä ja lainat ovat todella nopeasti ja helposti saatavilla.

  • ikäraja 19 vuotta
  • lainaa mahdollista saada 500 – 4000 euroa
  • lainan takaisinmaksuaika 1 – 3 vuotta
  • lainat saatavilla ilman takaajia tai vakuuksia
  • tilinhoitomaksu 0 €

Surimo on siis luotettava ja täysin suomalainen rahoitusyhtiö, jonka tarjoamat lainat ja luotot voivat olla monestakin syystä hyvä vaihtoehto silloin kun ollaan etsimässä lisärahoitusta johonkin tarpeeseen. Eräs lainanhakijaa ilahduttava asia on esimerkiksi se että tämä kyseinen yritys ei veloita omilta asiakkailtaan minkäänlaisia tilinhoitomaksuja ja myös se että tämä kyseinen rahoituslaitos lainaa rahaa myös hieman nuoremmillekin hakijoille, eli ikäraja Surimolla lainan saamiseen on vain 19 vuotta. Monella rahoitusyrityksellä nimittäin ikärajoja on nostettu ja ne ovat usein 21 vuotta. Surimo rahoitus tarjoaa myös jopa kuusi maksuvapaata kuukautta omille asiakkailleen ja mielestämme niistä perittävä 10 euron kuukausimaksu on varsin kohtuullinen varsinkin kun tilinhoitomaksuja ei ole laisinkaan.
Surimo mobiili

Lainan edellytykset

Surimo lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 19 vuotiaita ja korkeintaan 72 vuotiaita. Heidän tulee olla Suomen kansalaisia ja heillä täytyy olla jonkinlaiset säännölliset tulot sekä riittävä maksukyky niin että he pystyvät hoitamaan hakemansa lainan takaisinmaksut asianmukaisesti. Hakijan luottotiedoissa ei tule myöskään olla minkäänlaisia maksuhäiriömerkintöjä ja käytössä täytyy myös olla jonkin suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset.
Surimo tarjoaa omille asiakkailleen myös hyvin tavoitettavissa olevan asiakastuen, joka on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9.00- 16.00. Yhteydenotto on helppoa Surimo.fi sivujen oikeasta alalaidasta löytyvän pienen ikkunan kautta, johon täytyykin vain täyttää oma sähköpostiosoitteensa, puhelinnumeronsa sekä viesti. Tämä siis silloin kun asiakastuki ei ole avoinna. Muina aikoina yhteyttä voi ottaa niin puhelimen kuin myös sähköpostinkin välityksellä. Sivuilta löytyy myös varsin upeasti koottu UKK/FAQ- osio ja siellä pääseekin tutustumaan kaikessa rauhassa yleisimpiin kysyttyihin kysymyksiin, sekä niiden vastauksiin.

Lainan hakeminen

Surimo lainaa on helppoa hakea heidän nettisivujensa kautta ja se vie korkeintaan aikaa vain muutaman minuutin verran. Lainanhakijan tuleekin vain valita sivuilta haluamansa lainasumma, sekä sille haluamansa maksuaika. Surimo pyytää lainanhakijaa myös täyttämään omat henkilötiedot, koulutuksen, kuin myös tulot ja menot. Tämän jälkeen lainanhakija voi lähettää lainahakemuksen ja päätös on saatavilla varsin nopealla aikataululla. Jos lainapäätös on myönteinen, saa lainanhakija Surimo lainan omalle tililleen jopa saman päivän aikana tai viimeistään seuraavan päivän kuluessa.

Näin haet helposti lainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Surimo.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi saman päivän aikana

Kysymyksiä ja vastauksia Surimo lainoista

Mitä lainamuotoja Surimo tarjoaa?

Surimo tarjoaa omille asiakkailleen hyväehtoista kertaluottoa, jota voi hakea aina 500 eurosta, jopa 4 000 euroon saakka. Maksuaikaa Surimon luotolle saa 24 tai 36 kuukautta.

Tarjoaako Surimo myös yrityslainaa?

Surimo ei tarjoa asiakkailleen yrityslainaa.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

19-vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Surimo edellyttää että lainanhakijalla on säännölliset tulot, joten välttämättä kovinkaan suurta lainasummaa ei voi Surimon kautta hakea ilman vakituista työpaikkaa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Tilanteessa jossa lainan takaisinmaksu on unohtunut, kannattaa olla yhteydessä Surimon asiakastukeen. Siellä osataan opastaa mitä kyseisen kaltaisessa tilanteessa kannattaa tehdä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Surimo lainasivuston kautta rahaa voi myös lainata mobiililaitetta käyttämällä.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Surimo kertaluotto on saatavilla saman päivän aikana siitä kun myönteinen lainapäätös on saatu ja lainasopimus allekirjoitettu.

Surimo logo
Lainaa 500 € - 4 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö