Svea

Svea Ekonomin Webpay-palvelu on kätevä tapa maksaa ostoksia verkossa shoppaillessa. Kyseinen palvelu mahdollistaa ostokset joko laskulla tai osamaksulla. Monille laskulla tai osamaksulla ostaminen saattaakin olla ainoa tapa ostaa jotakin arvokkaampaa. Tästä syystä onkin mahtava asia että erilaisia edullisia ja hyväehtoisia lasku-ja osamaksupalveluja on alkanut tulla markkinoille yhä eneneväsä määrin.

Svea Webpay Lasku

Svean Webpay Lasku toimii niin että kuluttaja voi tehdä ostoksen ja vastaanottaa tuotteen, ilman että hänen täytyy maksaa ostoksiaan ensin. Laskun voi myös maksaa kerralla kokonaan pois, tai niin halutessaan maksaa sen erissä. Lasku antaa kuluttajalle tilaisuuden tutustua ostamiinsa tuotteisiin rauhassa ja maksaa ne vasta sen jälkeen. Myös se että laskun voi myös niin halutessaan maksaa erissä on hienoa, sillä se antaa joustoa. Laskulle saa maksuaikaa yleensä 14 vuorokautta. Laskun myötä tarvitsemansa tuotteen tai tuotteet voi ostaa vaikka rahatilanne sillä hetkellä olisikin hieman tiukempi. Jos valitsee maksutavaksi laskun, kannattaa muistaa että se tulee valita jo ostosten tekovaiheessa verkkokaupan kassalla.

Svea Webpay Osamaksu

Svean Webpay Osamaksu mahdollistaa suurempien ostosten maksamisen erissä kuukausittain. Kuluttajalle annetaan myös mahdollisuus valita kuukausierien määrä. Laskun saapuessa kuluttaja voi myös itse päättää maksaako laskusta vain minimierän vaiko lyhentääkö laskua kerralla enemmän. Jos osamaksu on valittu jo ostosten teko vaiheessa, ensimmäinen lasku saapuu noin kuukuden kuluttua. Maksuaikaa ja joustoa on siis paremmin kuin hyvin tarjolla.

Sekä lasku kuin myös osamaksukin ovat kummatkin saatavilla maksutavaksi sellaisille henkilöille jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, heillä on puhtaat luottotiedot ja he ovat oikeustoimikelpoisia. Kannattaa siis huomioida että edellä mainitut maksutavat ovat saatavilla vain sellaisille henkilöille jotka ovat hoitaneet raha-asiansa asianmukaisesti.

Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö