Tonnilaina

Tonnilaina lainasivusto mahdollistaa näppärän 1 000 euron suuruisen lainan hakemisen helposti ja nopeasti. Jos siis eteen tulee tilanne jossa tarvittaisiin äkkiä 1 000 euroa ylimääräistä pätäkkää, on kyseinen lainasivusto ehdottomasti tarkemman tutustumisen arvoinen lainapaikka. Kyseinen 1 000 euron laina on paitsi saatavilla nopeasti, niin tämän lisäksi siihen ei myöskään tarvita minkäänlaisia vakuuksia. Se on myös kuluiltaan varsin kilpailukykyinen, jonka takia moni suomalainen kuluttaja on päätynyt ottamaan itselleen pienen elämää helpottavan lainan sen kautta.

Tonnilaina laina lyhyesti:

  • Lainaa: 1 000€
  • Laina-aika: jopa 24 kk
  • Rahat tilillä: vain muutamassa minuutissa

Kyseisen lainapaikan kautta voi siis hakea itselleen nopeasti edullisen ja hyväehtoisen 1 000 euron suuruisen pikalainan. Sen taustalta löytyy sellainen yritys kuin Aasa Oy. Sivusto on täysin kotimainen ja Aasa Oy hallinnoi myös sellaisia lainapaikkoja kuin Matkaluotto ja Aasa, jotka kummatkin ovat vakavaraisia ja luotettavia luotonantajia.

Tonnilaina on myös ehdottoman turvallinen käyttää, sillä Aasa Oy noudattaa kaikkien lainasivustojensa toiminnassa vastuullisen luotonannon kriteereitä, voimassaolevaa lainsäädäntöä sekä kuluttajaviranomaisen suosituksia.

Lainan edellytykset

Voidakseen hakea itselleen näppärän lainan Tonnilainan kautta, täytyy lainanhakijan olla vähintään 20-vuotias henkilö joka asuu pysyvästi Suomessa. Tämän lisäksi lainanhakijalla tulee myös olla puhtaat luottotiedot. Hakukriteerit sallivat sen hakemisen siis monentyyppisille lainanhakijoille.

  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Puhtaat luottotiedot
  • Pysyvä suomalainen osoite

Lainan hakeminen

Lainan hakeminen Tonnilaina lainasivustolta on nopeaa ja todella helppoa. Lainanhakuprosessi tapahtuu alusta loppuun saakka lainapaikan omien verkkosivujen kautta, sähköisellä hakemuksella.
Tonnilaina myös hyödyntää monien muiden lainapaikkojen tavoin pankkitunnuksia lainanhakuprosessissaan, jonka ansioista lainapäätös on saatavilla todella nopeasti. Tonnilaina maksaa lainarahat myönteisen lainapäätöksen jälkeen heti lainanhakijan tilille.

Näin haet helposti pikalainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Tonnilaina lainasivuille täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan tilillesi heti!

Tonnilaina pikalaina – Helposti ja nopeasti lainarahaa!

Tonnilaina lainasivuston kautta voi hakea itselleen nopean 1 000 euron suuruisen lainan, joka maksetaan luottopäätöksen jälkeen heti tilille. Takaisinmaksuaikaa saa tosiaan jopa 24 kk eli 2 vuotta, joka on varsin joustava maksuaika kyseisen kaltaiselle lainasummalle. Kuukausieräksi muodostuu vain noin 60 euroa, joka on helppo maksaa takaisin. Kyseinen laina ei siis rasita todellakaan taloutta ja siksi sen avulla voi helposti hoitaa kuntoon yllättävän laskun, rikkoontuneen kodinkoneen tai mikä ettei lähteä vaikka viikonlopuksi rentoutumaan.

Kysymyksiä ja vastauksia Tonnilaina lainoista

Mitä lainamuotoja Tonnilaina tarjoaa?

Tonnilainan kautta voi hakea pikavipin eli kätevän 1 000 euron lainan jopa 24 kk maksuajalla.

Tarjoaako Tonnilaina myös yrityslainaa?

Kyseinen lainasivusto ei tarjoa lainkaan yrityslainoja, sillä se on erikoistunut tarjoamaan nopeaa pikalainaa yksityishenkilöille.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

20 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Tonnilainan laina on haettavissa myös sellaisille henkilölle joilla ei ole vakituista työpaikkaa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Ota yhteyttä Tonnilainan omaan asiakastukeen, johon voi ottaa yhteyttä puhelimen (0600 04045), tai sähköpostin (asiakaspalvelu@aasa.fi) välityksellä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä. Tonnilaina lainahakemuksen voi myös tehdä niin halutessaan mobiililaitteella.

Miten nopeasti lainarahat ovat saatavilla?

Lainarahat ovat yleensä tilillä jopa muutamassa minuutissa.

 

Tonnilaina logo
Lainaa 1 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö