Tuohi Mastercard

Tuohi Mastercard on suhteellisen nopeasti noussut suosituksi luottokortiksi ja syitä tähän on monia. Esimerkiksi se, että kyseisen luottokortin taustalta löytyy sellainen kaikkien tuntema vakavarainen ja luotettava toimija kuin Nordea Rahoitus Suomi Oy.
Tuohi Luottokortti
Tuohi Mastercard voivat myös hakea 18-vuotiaat henkilöt, eli jopa opiskelijat voivat hakea kyseistä luottokorttia. Kortin hakijalta edellytetäänkin täysi-ikäisyyden lisäksi vain vakituista osoitetta Suomessa tai Suomen kansalaisuutta, puhtaita luottotietoja, oikeustoimikelpoisuutta, sekä muissa kuin opiskelijoiden tapauksessa myös säännöllisiä tuloja.

Tuohi Mastercard luottokorttia voivat hakea myös korkeakouluopiskelijat

Tuohi Mastercard on siis haettavissa myös korkeakouluopiskelijoille Suomessa. Luottorajaa Tuohi Mastercardiin voi saada 1 000 – 10 000 euroa ja kortin limiitti määritellään jokaiselle kortinhakijalle yksilöllisesti oman taloudellisen tilanteen mukaan. Tuohi Mastercard on myös hinnoiltaan varsin kilpailukykyinen, sillä se ei peri lainkaan vuosimaksua, eikä myöskään aloitusmaksuja.

Hintaturvavakuutus tulee Tuohi Mastercardin kylkiäisenä

Vaikka Tuohi Mastercard ei tarjoakaan esimerkiksi ilmaista matkavakuutusta, tai mitään bonusjärjestelmää, niin sillä on kuitenkin tarjota upea hintaturvavakuutus kortin haltijoille. Tämä onkin todella upea etu, sillä se tarkoittaa sitä, että jos Tuohi Mastercard luottokortilla ostetaan joku tuote ja vaikka viikon päästä huomataankin, että kyseinen tuote on saatavilla huomattavasti edullisemmin, niin kortinhaltija voi hakea erotusta tuotteiden summasta itselleen.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että ihan mitä tahansa ei näin voi määrättömästi ostella, sillä hintaturvavakuutusta on rajoitettu niin, että se on 500 euroa per ostos ja vuositasolla hintaturvan piirissä voi tehdä ostoksia 2 000 euron edestä. Tuohi Mastercardin suurempia etuja ovat siis edellä mainitun hintaturvavakuutuksen lisäksi myös se, että se on tosiaankin haettavissa myös suomalaisille korkeakouluopiskelijoille. Vaikka korkeakouluopiskelijoilla ei varsinaista ja tuloja välttämättä olekaan, niin hekin voivat parhaimmillaan saada luottokorttinsa jopa 2 000 euron limiitin.

Kohtuulliset kulut ja helppo hakuprosessi

Tuohi Mastercard veloittaa joka kuukausi tilinhoitopalkkion, joka on kuitenkin varsin kohtuullinen, eli vaivaiset 5 euroa kuukaudessa. Kyseisellä luottokortilla tehdyille ostoksille voi myös saada mahtavat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Tuohi Mastercard myös tarjoaa jopa upeat kaksi maksuvapaata kuukautta vuoden aikana. Eli vaikka kyseinen kortti ei ehkä tuokaan mukanaan niin paljon etuja kuin jotkut muut luottokortit, niin siitä tekee kilpailukykyisen sen helppo haettavuus, vakavaraisuus, sekä kuluttajaystävällisyys sekä edullinen kulurakenne.

Nosta rahaa helposti tai siirrä rahaa omalle tilillesi

Tuohi Mastercardin hakeminen on myös todella helppoa, sillä sitä haetaan kätevästi ja nopeasti suoraan verkossa. Tuohi Mastercard sallii kaikki automaattinostot, rahan siirrot luottopuolelta pankkitilille, sekä tuotteiden maksamisen erissä. Myös saldon tarkistaminen kuin myös rahan siirrot on tehty todelle helpoiksi, sillä ne voi hoitaa joko kätevässä ePalvelussa tai vaihtoehtoisesti Nordean verkkopankissa.
Kaiken kaikkiaan Tuohi Mastercard onkin käytettävissä jopa yli 35 miljoonassa ostopaikassa maailmanlaajuisesti. Siihen voi myös lisätä sekä Apple Pay – kuin myös Google Pay – maksuominaisuudetkin. Kyseistä luottokorttia voivat hakea kaikki, eli se ei ole saatavilla vain Nordean asiakkaille.

Paljon upeita etuja joiden takia Tuohi Mastercard on hyvä valinta

Tuohi Mastercard onkin pyritty tekemään todella joustavaksi, sillä paitsi että ostoksille voi saada korotonta maksuaikaa edellä mainitut 30 vuorokautta, niin tämän lisäksi voi myös valita maksaako laskusta minimierän, vaiko koko laskutettavan summan. Korttiin on liitetty myös luotto-ominaisuus, joka mahdollistaa ostosten maksamisen pienemmissä erissä. Eikä kannata myöskään unohtaa kyseisen luottokortin mahdollistamia lyhennysvapaita kuukausia. Niitä on saatavilla vuodessa jopa kaksi kappaletta ja silloin ei myöskään makseta lainkaan korkoa tai tilinhoitomaksua. Lyhennysvapaan kuukauden kulut siirtyvät seuraavalle kuukaudelle osaksi sen maksua.
Tuohi Mastercard on varteenotettava vaihtoehto, kun ollaan etsimässä hyväehtoista, helposti haettavaa ja kuluiltaan edullista luottokorttia, jonka limiitti voi nousta jopa niinkin korkeaksi kuin 10 000 euroon.

Lue lisää ja hanki itsellesi Tuohi Mastercard tästä
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö