Uudet lainapaikat

Uudet lainapaikat ovat upea tapa rahoittua, sillä ne ovat nimensäkin mukaisesti uusia rahoituspalveluja, jotka myöntävät lainoja yksityishenkilöille ja yleensä vielä ilman vakuuksia. Meidän sivuiltamme löytyy todella kattava lista kaikista uusista lainapaikoista ja me myös lisäämme niitä sitä mukaa, mitä niitä ilmaantuu markkinoille.

Uudet lainapaikat ovat siis joko täysin uusia lainasivustoja. Jotkut niistä voivat toki olla jo ennestään toiminnassa olevan lainapaikan sisaria. Välillä nimittäin monen lainapaikan taustalta saattaa löytyä yksi ja sama yritys. Totta kai kerromme myös aina lainasivuston omistajan omissa arvosteluissamme. Se että uusia lainapaikkoja ilmaantuu tasaiseen tahtiin lainamarkkinoille, on kuitenkin ainakin meidän mielestämme vain ja ainoastaan hyvä homma, sillä sen myötä kuluttajilla on enemmän valinnanvaraa ja kilpailun kovetessa myös lainaehdot usein parantuvat.

Uudet lainapaikat 2019

Tammikuun alusta lähtien metsästämme netistä kaikki uudet lainapaikat 2019 ja lisäämme ne tähän osioon. Lisäämme ainoastaan kotimaiset lainantarjoajat joiden luona voit nopeasti mutta ennen kaikkea turvallisesti hakea itsellesi lainaa. Uskomme että vuoden 2019 aikana voi nopeasti hakea lainaa käyttäen verkkopankki-tunnuksia. Tämä koskee myös uusia yrityslainoja.

Uusilla lainapaikoilla löytyy hienoja tarjouksia lainanhakijoille!

Uudet lainasivut
Uudet lainapaikat saattavat houkutella asiakkaita itselleen esimerkiksi ilmaisilla ensilainoilla, tai muilla upeilla eduilla. Uusilla lainapaikoilla on siis tarjota todella runsain määrin upeita etuja ja koska suomessa lainapaikat ovat myös hyvin säädeltyjä, niin ne ovat myös ihan poikkeuksetta todella turvallisia käyttää. Listoiltamme ei löydy siis sellaisia lainapaikkoja, jotka ovat epäilyttäviä maineeltaan tai eivät kestä tarkempaa tutkiskelua.

Aina ei kuitenkaan kannata luottaa siihen, että uusi lainapaikka olisi automaattisesti edullisempi kuin jo kauan markkinoilla toiminut lainanantaja. Tästä syystä vertailua kannattaa aina tehdä ja varmistua näin, että on ottamassa lainaa sellaiselta sivustolta, joka pystyy tarjoamaan paitsi itselle juuri sopivan, mutta myös kilpailukykyisen lainan/luoton. Uudet lainapaikat ovatkin usein juuri tällaisia ja siksi todella varteenotettavia vaihtoehtoja edullista lainarahaa etsiessä.

Älä stressaa jos rahapula iskee, lainarahaa on saatavilla!

Eli silloin jos päälle iskee yllättävä ja akuutti rahantarve, niin hätä ei todellakaan ole tämän näköinen. Netistä voi tosiaan nykyisin hakea todella helposti ja vaivattomasti itselleen monen kokoista lainarahoitusta. Kaiken lisäksi netin uudet lainat ovat haettavissa suorastaan uskomattoman helposti, vain käyttämällä omia verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Kummatkin edellä mainituista myös varmasti löytyvät nykyisin oikeastaan kaikilta.

Koska siis uusia lainapaikkoja tosiaan ilmestyy markkinoille ihan jatkuvasti, niin tästä syystä myös todella monenlaisia lainatuotteita löytyy nykyisin todella monipuolisesti. Eli kuten tuossa jo aiemmin mainittiin, niin ei ole väliä onko rahantarve pieni vai suuri, netin lainapaikoilta löytyy nykyisin ratkaisu kaikkiin näihin tilanteisiin. Netistä haettavia lainoja voikin hakea noin 100 eurosta aina jopa 70 000 euroon saakka.

Edellä mainitut lainasummat pätevät siis yksityishenkilöille suunnatuissa lainoissa, mutta silloin kun puhutaan netin yrityslainoista, niin summat voivat nousta huomattavasti suuremmiksikin. Netin uusien lainapaikkojen ansiosta ei siis todellakaan enää tarvitse käydä läpi hidasta ja vaivalloista prosessia ajanvarauksineen ja pankki käynteineen, vaan kaikki tapahtuu helposti ja nopeasti vaikkapa vain omalla kotisohvalla istuen. Yleensä lainahakemukset ovat myös helppoja ja nopeita täyttää ja suurin osa lainasivustoista myös antaa lainapäätöksen välittömästi.

Lainanhakuprosessiin netin uusilla lainapaikoilla ei siis mene aikaa kuin noin muutama minuutti. Parhaassa tapauksessa myös rahat ovat hakijan pankkitilillä myönteisen lainapäätöksen jälkeen jo saman päivän aikana, joskus jopa muutamissa minuuteissa.

Mitä kannattaa miettiä ennen lainan ottamista:

 1. Mihin tarpeeseen laina tulee
 2. Lainasumma
 3. Takaisinmaksuaika
 4. Toivottu kuukausierä

Kaikki uudet lainapaikat yhdeltä sivulta!

Me olemme siis listanneet omille sivuillemme kaikki netin uudet lainapaikat, jotka ovat tarkemman tutustumisen arvoisia. Luonnollisesti lista kasvaa jatkuvasti sitä mukaa, kun uusia lainapaikkoja markkinoille ilmaantuu. Jos ne ovat tarkemman tutustumisen arvoisia ja luotettavia lainasivustoja, niin ne lisätään mahdollisimman nopeasti meidän sivuillemme.

Asia joka on ollut myös hyvin tärkeä meille, kun esittelemme uusia lainapaikkoja on se, että pyrimme tuomaan kaiken tarvittavan ja olennaisen tiedon lainanhakijan tietoisuuteen mahdollisimman helposti ja ymmärrettävästi. Tämä tarkoittaa sitä, että kerromme arvosteluissamme aina esimerkiksi lainan nimelliskoron, sekä sen todellisen vuosikoron. Varsinkin todellisen vuosikoron avulla lainanhakijan onkin todella kätevä vertailla lainojen todellista kulurakennetta.

Myös lainapaikan laatu ratkaisee!

Pidämme myös aina huolta siitä, että sivuiltamme löytyvien lainapaikkojen tiedot ovat aina ajantasaisia, eli niihin voi luottaa. Meille yksi tärkeä asia on myös se, että lainapaikalla on hyvin toimiva asiakastuki. Tämä voi äkkiseltään tuntua asialle jolla ei ole niin paljon merkitystä, mutta siinä vaiheessa kun ollaan lainaamassa rahaa, niin on äärimmäisen tärkeää että lainapaikalla on asiantunteva ja ammattitaitoinen asiakastuki auttamassa siellä linjan toisessa päässä.

Tästä syystä kerromme myös aina arvosteluissamme sen, että onko lainapaikalla asiakastukea saatavilla. Ilmoitamme myös aina onko asiakastukea saatavilla suomeksi ja mitkä ovat yhteydenottotavat? Lainanhakijalle voi nimittäin matkan varrella tulla eteen jos jonkinlaisia kysymyksiä ja onkin ihan ensiarvoisen tärkeää, että kysymyksiin on myös silloin saatavilla vastauksia lainapaikan puolesta.

Kysymyksiä joita lainanhakijalle voi tulla eteen:

 • Kuinka paljon voin hakea lainaa?
 • Miten haen lainaa?
 • Mikä lainatuote olisi paras juuri minulle?
 • Mistä näen lainan todelliset kulut?

Mieti siis etukäteen mitä haluat lainaltasi?

Silloin kun valitaan lainapaikkaa, niin on muutamia asioita joita kannattaa miettiä. Eli olipa valintana sitten uusi lainapaikka tai jo kauemmin markkinoilla toiminut lainasivusto, niin lainanhakijan on hyvä selvittää itselleen heti alkuunsa se, että minkä verran lainaa todellisuudessa tarvitaan ja minkälainen maksuaika olisi ihanteellinen juuri hänelle?

Kuten tuossa jo aiemmin mainittiin, niin erilaisia lainatuotteita löytyy nykyisin netistä ihan uskomattoman hyvin. Tarjolla on pikavippejä eli pikalainoja, kulutusluottoja, joustoluottoja, vertaislainoja, lainan yhdistämislainoja sekä yrityslainoja. Voisi siis sanoa, että alkuvuosien varsin suppea netin lainatuotevalikoima on nykyisin todellakin muuttunut. Tämä on vain ja ainoastaan siis kuluttajan kannalta hyvä juttu, sillä monipuolisuus on tuonut kuluttajille huomattavasti enemmän valinnanvaraa.

Koska nettiin lainapaikoilla löytyy näin uskomattoman paljon erilaisia lainatuotteita, niin se tarkoittaa myös sitä, että uudet lainapaikat pystyvät varmistamaan lainanhakijalle sopivan lainatuotteen tilanteessa kuin tilanteessa. Eli olipa kyseessä sitten äkillinen rahapula, lomamatka, keittiöremontti tai vaikkapa auton osto, jokaiseen löytyy oikeanlainen lainatuote.

Joskus aiemminhan pankit pystyivät ratsastamaan maineella, että ne pystyvät tarjoamaan huomattavasti monipuolisempia lainaratkaisuja erityyppisiin tarpeisiin. Nykyisin netin lainapaikat ovat kuitenkin ehdottomasti kirineet tämän eron kiinni ja ne todella tarjoilevat aimo kattauksen monipuolisia, edullisia ja varsin kuluttajaystävällisiä lainatuotteita. Tästä suuri kiitos kuuluu myös osittain uusille lainapaikoille, jotka ovat tullessaan lisänneet lainatuote valikoiman monipuolisuutta!

Uudet lainapaikat eivät vaadi vakuuksia tai takaajia!

Netin uudet lainapaikat ovat siis turvallisia ja nopeita, mutta tämän lisäksi monipuolisia lainatuotteita tarjoavia. Kannattaa myös muistaa, että suurin osa netistä haettavista lainoista on myös saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia.  Tämä onkin asia, joka ihan varmasti ilahduttaa ketä tahansa lainarahan tarpeessa olevaa henkilöä.

Uusilla lainapaikoilla lainahakemus tehdään myös oikeastaan aina lainasivuston sivuilta löytyvän verkkohakemuksen kautta ja tunnistautumiseen käytetään henkilön omia verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Silloin kun puhutaan hieman pienemmistä lainasummista, joita yleensä ovat pikavipit, niin lainaraha on mahdollista saada käyttöön nopeimmillaan jopa 15 minuutissa. Myös suurempien lainasummien kohdalla ei yleensä mene kauempaa kuin maksimissaan kaksi pankkipäivää siitä, kun lainahakemus on tehty ja myönteinen lainapäätös saatu.

Yksi asia jos mikä on ainakin varmaa on se, että netin uusilla lainapaikoilla nopeus on jotakin sellaista, jonka kanssa ei perinteiset kivijalkapankit todellakaan pysty kilpailemaan! Kannattaa myös muistaa se, että myös netistä lainaa haettaessa, (varsinkin silloin jos puhutaan suurista lainansummista), niin voi olla hyvä idea hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tämä nimittäin lisää mahdollisuutta myönteiseen lainapäätöksen. Yhdessä rinnakkaishakijan kanssa lainan hakeminen on yhtä helppoa ja nopeaa kuin yksin haettaessa.

Jokaisella lainapaikalla on omat lainakriteerit!

Totta kai myönteinen lainapäätös johtuu monesta eri asiasta. Päätökseen vaikuttavat esimerkiksi lainapaikkakohtaisesti hakijan ikä, tulotaso, aiempi maksuhistoria, sekä esimerkiksi se että onko lainanhakijalla pysyvä osoite Suomessa. Luonnollisesti myös lainanhakijan luottotiedot tarkastetaan. Jokainen lainapaikka kuitenkin määrittelee omat lainakriteerinsä. Tästä syystä myös lainakriteerit kannattaa aina tsekata, olipa kyseessä sitten uusi lainapaikka tai jo kauan markkinoilla toiminut tekijä. Arvosteluistamme löytyy myös aina luonnollisesti nämä tiedot, eli sieltä onkin hyvä tsekata, että onko kyseinen laina sellainen, jonka lainakriteerit ovat sopivia.

Älä ahdistu suuren valikoiman edessä vaan tutustu listoihimme!

Vaikka lainapaikkojen monipuolisuus onkin aiheuttanut sen, että lainanhakijalla on tänä päivänä enemmän valinnanvaraa kuin koskaan aiemmin, niin joillekin lainapaikkojen jopa uskomattoman suuri määrä saattaa myös aiheuttaa ahdistusta. Eli välillä voi tuntua varmasti siltä, että valinnanvaraa on jopa niin paljon, että ei tiedä minkä lainapaikan puoleen kääntyä.

Tässä asiassa me kuitenkin haluamme olla auttamassa parhaamme mukaan ja olemmekin listanneet ja arvostelleet kaikki netin uudet lainapaikat. Tämän takia kuluttajan on mahdollisimman helppo ja nopea löytää sieltä itselleen se paras paikka asioida. Ei siis kannata jäädä tuskailemaan suuren ja monipuolisen lainapaikkavalikoiman edessä ja klikkailla suin päin sinne tänne, kun tarjolla on myös meidän kattavat listauksemme. Niistä löytyy nimittäin vain muutamalla klikkauksella kaikki tarvittava tieto. Istu siis alas ja nauti huolella laatimistamme uudet lainapaikat listoista!

Kun etsitään netistä lainaa, niin hyvin äkkiä voi tehdä huomion, että markkinoilta löytyy ihan uskomattoman suuri määrä uusia lainapaikkoja, kuin myös lainatuotteitakin. Vaikka uudet lainat ja lainapaikat kiinnostavatkin kuluttajia, niin kuitenkin on aina hyvä varmistaa, että lainasivusto ja sen tuotteet ovat turvallisia. Me kerromme omille lukijoillemme kaiken tarvittavan tiedon myös turvallisuutta koskien. Tämän ansiosta lainanhakija löytää itselleen uusien lainapaikkojen joukosta sen parhaan mahdollisen lainapaikan, jossa on myös varmasti turvallinen asioida.

Kun me laadimme arvostelujamme, haluamme aina olla rehellisiä sekä puolueettomia. Tästä syystä meidän laatimiimme arvosteluihin voi aina luottaa.

Uudet lainapaikat ovat laadukkaita ja tarkemman tutustumisen arvoisia! Lainaa

Kuluttajat ovat vuosi vuodelta alkaneet ottaa enemmän ja enemmän lainoja, luottoja ja vippejä. Tämä siitä syystä, että kuluttajat ovat huomanneet, että netin uudet lainat ja lainapaikat ovat luotettavia ja nopeita. Tämän lisäksi ne ovat myös turvallisia, edullisia ja hyväehtoisia. Varsinkin kun puhutaan uusista lainapaikoista ja lainatuotteista, niin niiden taso on noussut vuosi vuodelta aina vain korkeammaksi.

On siis aivan luonnollista, että koska on kysyntää, niin on myös yhä enenevässä määrin tarjontaa. Uusia upeita lainapaikkoja saadaan siis tasaiseen tahtiin markkinoille. Uudet laina ja lainapaikat myös pyrkivät tuomaan aina kuluttajille jotakin uutta. Yksi tällainen asia ovat esimerkiksi niiden tarjoamat tarjoukset. Netistä löytyy nimittäin runsain määrin nykyisin lainapaikkoja, jotka tarjoavat ensilainan esimerkiksi korottomana.

Lainapaikkojen kova kilpailu ja suuri tarjonta on kuitenkin kuluttajien kannalta vain ja ainoastaan hyvä asia, sillä se tuo mukanaan yhä parempia etuja lainanhakijoille. Tästä syystä nykyisin lainaa etsivä kuluttaja pääseekin valitsemaan useasta hyvästä vaihtoehdosta itselleen sen parhaan mahdollisen. Kuten tuossa jo aiemmin mainittiin, niin myös nykyiset netin lainapaikat sekä uudet lainatuotteet ovat yleisesti ottaen todella laadukkaita ja hyväehtoisia. Tämä on myös varmasti omalta osaltaan lisännyt kuluttajien kiinnostusta niihin. Ihan samalla tavalla kun uusia lainapaikkojakin saadaan markkinoille tasaisella ja yhä kiihtyvällä tahdilla, niin myös uudenlaisia lainatuotteita kehitellään jatkuvasti lisää.

Uudet lainatuotteet ovat tuoneet kaivattua monipuolisuutta lainamarkkinoille!

Netin uudet lainat ja lainapaikat ovatkin huomanneet, että kuluttajia on joka lähtöön ja jokaisella heistä on omanlaisensa tarpeensa. Silloin kun ollaan etsimässä lainarahaa on todella tärkeää, että myös erilaisia lainatuotteita löytyy monipuolisesti. Moni varmasti onkin jo jossakin määrin tutustunut tai kuullut sellaisista lainatuotteista kuin, pikavippi eli pikalaina, kulutusluotto, joustoluotto, vertaislaina, yrityslaina, yhdistelylaina ja monet muut.

Moni uusi lainapaikka on myös hieman muokannut edellä mainittuja lainatuotteita tähän päivään ja nykyisille kuluttajille paremmin sopiviksi. Nykyisin esimerkiksi pikavippejä on saatavilla suuremmilla lainasummilla ja pidemmillä maksuajoilla kuin ennen. Puhumattakaan siitä, että niiden lainaehdot ja kulut ovat huomattavasti parempia kuin mitä ne joskus muinoin olivat.

Kuluttajat myös etsivät jatkuvasti yhä vain edullisempia ja parempiehtoisia lainatuotteita. Kilpailun kovuudesta johtuen, niitä myös nykyisin löytyy markkinoilta todella mukavasti. Netin lainapaikkojen täytyy siis todella pitää huoli siitä, että niiden uudet lainatuotteet ja lainasivusto itsessään ovat kilpailukykyisiä sekä ehdoiltaan kuin myös maineeltaan hyviä. Nykyiset varsin kriittiset asiakkaat nimittäin olettavat että koko paketti on niin sanottu kasattu oikein. Tämä tarkoittaa siis hyviä lainatuotteita, kilpailukykyisiä hintoja, toimivaa asiakastukea ja hyvin toimivaa sivustoa. Jos näin ei ole, niin kuluttajat eivät välttämättä ota lainasivustoa omakseen.

Lainavertailujen ansioista netin lainamarkkinat ovat entistä laadukkaammat! Uudet lainasivut

Myös se, että useampi muukin sivusto kuin vain me arvostelemme näitä netin lainapaikkoja, on myös tuonut niille tietynlaista painetta. Kuluttajat ovat siis jatkuvasti yhä valveutuneempia sen asian suhteen, että mitkä asiat tulisi olla kunnossa, kun etsitään hyvää ja laadukasta uutta lainaa ja lainatuotetta.

Tämä onkin todella tärkeä asia, sillä vaikka puhutaankin niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin rahan lainaaminen, niin siihen liittyy kuitenkin hyvin paljon erilaisia lakeja, termistöä ja ehtoja. Ne eivät olekaan ihan kaikille välttämättä tuttuja. Nämä ovatkin juuri niitä seikkoja, joissa me pyrimme auttamaan lainanhakijaa ja tuomaan heille mahdollisimman paljon tietoutta lainoihin, luottoihin ja eri lainasivustoihin liittyen.

Sivuiltamme löytyy siis tukku uusia ja upeita lainapaikkoja, kuin myös lainatuotteitakin. Olemme arvostelleet niistä jokaisen puolueettomasti ja selkeästi. Tästä syystä lainanhakijalla on edessään selkokielinen ja helposti ymmärrettävä arvostelu, josta olennaiset tiedot löytyvät helposti ja nopeasti.

Mihin asioihin sitten kiinnitämme huomiota kun laadimme arvostelujamme?

 • Esimerkiksi lainatuotteiden yleinen kulurakenne, eli korot ja yleinen hintataso ovat luonnollisesti asioita, jotka nostamme esiin arvosteluissamme. Todellisen vuosikoron avulla onkin helppo saada totuudenmukainen kuva siitä, että minkälainen kyseisen lainapaikan tarjoama kulurakenne sen tarjoamissa lainoissa ja luotoissa on.
 • Kerromme myös aina lainasivuston minimi ja maksimi lainamäärät. Valotamme myös sitä, että mitkä kaikki asiat vaikuttavat lainan saamiseen. Mitkä ovat siis lainapaikan lainakriteerit kuin myös lainaehdot.
 • Yleensä arvosteluissamme ilmenee myös se, että onko kyseisellä lainapaikalla tarjota asiakastukea ja se että miten asiakastuki palvelee kuluttaja? Karkeasti yleistettynä voisi sanoa, että kaikki uudet laadukkaat lainapaikat tarjoavat nykyisin omille asiakkailleen ammattitaitoisen, ystävällisen ja helposti tavoitettavissa olevan asiakastuen. Meidän kriteereidemme mukaan se onkin todella tärkeä osa toimivaa palvelupakettia.
 • Kerromme myös yleensä vähän siitä, että miten koimme lainapaikan nettisivut. Se että nettisivut ovat toimivat, selkeät ja helposti navigoitavat on äärimmäisen tärkeä asia, jos lainapaikka haluaa tulla otetuksi vakavasti ja luokitelluksi laadukkaaksi lainasivustoksi.

Uudet lainat ja lainapaikat herättävät kuluttajien kiinnostuksen!

Sellaiset henkilöt, jotka ovat enemmänkin tutustuneet netin lainapaikkojen tarjontaan ja niiden uusiin tuuliin, ovat myös varmasti tehneet saman havainnon kuin minkä mekin olemme tehneet. Eli että uusia lainapaikkoja tulee markkinoille varsin kiitettävästi ja ne myös tarjoavat hyväehtoisia ja tarkemman tutustumisen arvoisia lainatuotteita omille asiakkailleen. Uudet lainapaikat tarjoavat nykyisin myös jopa upeita tarjouksia ja kampanjoita omille asiakkailleen.

Yleensä homma meneekin niin, että kun uusi lainapaikka lanseerataan, niin se herättää monien kuluttajien välittömän kiinnostuksen. Tämä siksi, että uudella lainapaikalla on yleensä tarjolla sekä mielenkiintoisia uusia lainatuotteita, mutta myös upeita tarjouksia. Aina tämä ei kuitenkaan riitä takamaan lainasivustolle hyvää ja loisteliasta jatkoa ja joskus nämä uudet lainapaikat sitten häviävät pikkuhiljaa markkinoilta. Syynä tähän on kova kilpailu ja se että vanhemmilla lainasivustoilla saattaa olla esimerkiksi huomattavasti enemmän rahaa kassassa pistää markkinointiin. Uusien lainapaikkojen pitää siis tehdä paljon työtä pitääkseen kuluttajat kiinnostuneina.

Uudet lainapaikat ja lainat ovat tarkemman tutustumisen arvoisia!

Me kuitenkin vilpittömästi kannustamme tutustumaan tarkemmin näihin uusiin lainoihin ja lainapaikkoihin, sillä hyvin monta kertaa ne ovat paranneltuja versioita vanhemmista sisaruksistaan (jos näin voi sanoa). Ne ovat nimittäin ottaneet opikseen jo kauan markkinoilla toimineiden lainapaikkojen ns. virheistä ja ovat pyrkineet parantamaan paitsi koko palvelupakettiaan, mutta yleensä myös lainaehtojaan.

Uudet lainat ja lainapaikat ovatkin monta kertaa huomattavasti kuluttajaystävällisempiä. Eli vaikka kyseessä olisikin todella uusi tulokas netin kovilla lainamarkkinoilla, niin hyvin usein niiden tarjoama palvelupaketti ja uudet lainatuotteet ovat todella kilpailukykyisiä ja tarkemman tutustumisen arvoisia.

Lainasivut.fi © 2019 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö