Viikinkilaina

Viikinkilainan kautta voit hakea itsellesi nopeata lainaa 100€ – 2 000 €. Kyseessä on kätevä ja nopea lainatuote, joka haetaan helposti, suoraan Viikinkilainan omien verkkosivujen kautta. Laina-aikaa jatkuvalle Viikinkilainalle saa 3 – 37 kk ja ensimmäiselle nostolle saat uskomattomat 44 päivää korotonta maksuaikaa.

Viikinkilaina laina lyhyesti: 

  • Lainaa: 100€ – 2 000 €
  • Laina-aika: 3 – 37 kk
  • Rahat tilillä: Heti lainapäätöksen jälkeen

Viikinkilainan myöntämä jatkuva laina on siis todella helppo hakea ja nopeasti saatavilla. Koko lainasummaa ei myöskään tarvitse nostaa kerralla, vaan sitä voi nostaa pienissä erissä aina tarvitsemasi summia luottorajasi puitteissa. Nostot voit tehdä joko netissä tai puhelimesi kautta. Viikinkilainan jatkuvaan lainaan ei myöskään kuulu ollenkaan kuukausi-tai vuosimaksua, eli maksat vain ja ainoastaan luoton käytöstä!

Kuten monilla muillakin netin lainasivustoilla, myös Viikinkilainalla on oma sähköinen palvelu, jonne kirjaudutaan kätevästi omaa henkilötunnusta ja puhelinnumeroa käyttäen. Sähköisessä palvelussa voit hallinnoida omia tietojasi, sekä tarkastella lainasi tilaa ja maksuja.
Viikinkilaina mobiili

Lainan edellytykset

Hakeaksesi lainaa Viikinkilaina lainasivuston kautta, sinun tulee olla vähintään 21-vuotias, Suomessa pysyvästi asuva henkilö. Tämän lisäksi Viikinkilaina myös edellyttää, että lainan hakijalla on puhtaat luottotiedot, sekä säännöllisiä tuloja. Lainakriteerit ovat siis varsin kohtuulliset, jonka takia tämä edullinen ja nopea lainatuote sopiikin todella monen tyyppisille lainanhakijoille.

  • Ikäraja: 21 vuotta
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Luottotiedot kunnossa

Lainan hakeminen

Viikinkilainan kautta lainaa haetaan sähköisen lainahakemuksen avulla, johon täytetään omat henkilö- ja yhteystiedot. Tämän lisäksi lainahakemuksessa on kohta, johon täytetään tulotiedot. Hakemus on todella helppo ja nopea tehdä, eikä sen täyttämiseen kulukaan aikaa kun vain muutama minuutti.

Lainapäätös on saatavilla viidessä minuutissa ja jos se on myönteinen, niin rahat ovat käytettävissäsi välittömästi. Tämän jälkeen sinulla on siis käytössäsi Viikinkilainan edullinen jatkuva laina, josta voi tehdä nostoja luottorajasi sallimissa puitteissa milloin tahansa. Kyseessä on siis todella kätevä lainatuote, joka on aina valmiina nostettavaksi silloin kun ylimääräiselle rahalle olisi tarvetta.

Lainaa ei voi hakea, lainapaikka on suljettu!

  1. Siirry tästä Viikinkilaina.fi :lle ja täytä nopea lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi heti

Viikinkilaina pikalaina – lainaa nopeasti ilman vakuuksia

Viikinkilainan myöntämä jatkuva laina on myös saatavilla aina ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaa lyhennetään kerran kuussa ja voit itse päättää lyhennyksen määrän. Viikinkilaina sopiikin todella hyvin sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat aina silloin tällöin pientä ekstra rahaa, esimerkiksi vaikka ennen tilipäivää. Kyseinen lainatuote nimittäin toimii hyvin samalla tavalla kuin luottokortti, eli se on aina käytettävissä myönnettyyn luottorajaan saakka. Kannattaa myös muistaa hyödyntää Viikinkilainan omille asiakkailleen tarjoama mahtava etu, jossa se tarjoaa ensimmäiselle nostolle mahtavat 44 päivää korotonta maksuaikaa.

Kysymyksiä ja vastauksia Viikinkilaina lainasta

Mitä lainamuotoja Viikinkilaina tarjoaa?

Viikinkilaina lainasivuston kautta voit hakea näppärän jatkuvan lainan eli joustoluoton itsellesi nopeasti ja todella helposti, suoraan netistä.

Tarjoaako Viikinkilaina myös yrityslainaa?

Viikinkilaina ei myönnä yrityslainoja, vaan on erikoistunut yksityishenkilöille suunnattuihin joustoluottoihin.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

21 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Kyllä. Voit halutessasi hakea Viikinkilainankautta lainaa vaikka sinulla ei olisikaan vakituista työpaikkaa. Kyseinen lainapaikka kuitenkin edellyttää säännöllisiä tuloja lainanhakijalta.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Jos laina on unohtunut maksaa, kannattaa olla pikaisesti yhteydessä Viikinkilainan asiakastukeen. Yhteyttä sinne voit ottaa joko puhelimen (020 7229 462) tai sähköpostin (asiakaspalvelu@topfinance.fi) välityksellä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä. Voit tehdä lainahakemuksen myös mobiililaitteella.

Miten nopeasti lainarahat ovat saatavilla?

Lainarahat ovat yleensä käytettävissä välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Lainasivut.fi © 2019 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö