Vikinglaina

Vikinglaina lainapaikan kautta voi hakea itselleen helposti ja todella nopeasti rahoitusta. Lainaa voi hakea jopa 2 250 euroa ja kaikki käy helposti sähköisen verkkohakemuksen välityksellä. Nopeaa lainaa voi hakea 20 – 2250 euroa ja laina-aikaakin on saatavilla todella joustavasti, eli 7, 14, 30, 60 tai 90 vuorokautta.

Lainarahat napsahtavat pankkitilille jopa niinkin nopeasi kuin vain muutamassa minuutissa!

Vikinglaina lyhyesti:

  • Lainaa: 20 – 2250€
  • Laina-aika: 7 – 90 vrk
  • Rahat tilillä: vain muutamassa minuutissa

Vikinglaina lainapaikan kautta voi siis hakea itselleen nopeasti edullisen ja hyväehtoisen pikalainan. Kyseisen lainasivuston taustalta löytyy sellainen yritys kuin P2P Finland Oy, joka hallinnoi myös Capitum lainasivustoa.

Vikinglaina on pyrkinyt tekemään rahan lainaamisesta mahdollisimman helppoa ja sivuilta löytyy esimerkiksi kätevä lainalaskuri, tarkemman tutustumisen arvoinen UKK-osio, sekä itsepalvelu, jossa voi tarkastella omia tietoja. Itsepalveluun uusi asiakas tunnistautuu kätevästi omia pankkitunnuksia käyttäen ja jo rekisteröitynyt asiakas matkapuhelinnumerollaan sekä omalla henkilökohtaisella PIN-numerolla.
Vikinglaina mobiili

Lainan edellytykset

Vikinglainan kautta lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja Suomen kansalaisia. Tämän lisäksi Vikinglaina myös edellyttää että lainanhakijalla on puhtaat luottotiedot. Lainanhakijalla tulee myös olla jonkun suomalaisen puhelinoperaattorin matkapuhelinliittymä, sekä verkkopankkitunnukset, sillä niitä hyödynnetään lainanhaku vaiheessa, sekä omalle itsepalvelu-tilille kirjautuessa.

  • Ikäraja: 18 vuotta
  • Puhtaat luottotiedot
  • Verkkopankkitunnukset ja/tai Suomalainen matkapuhelinliittymä

Lainan hakeminen

Pikalainan hakeminen on Vikinglaina lainapaikan kautta todella nopeaa ja helppoa. Koko lainanhakuprosessi alusta loppuun saakka tapahtuu verkkohakemuksen välityksellä. Myös Vikinglaina hyödyntää pankkitunnuksia lainanhakuprosessissa.. Hakemus on helppo ja nopea täyttää, eikä aikaa kulu kuin muutama vaivainen minuutti, jonka jälkeen sen voi klikata eteenpäin.

Myös lainapäätös on saatavilla välittömästi ja jos se on myönteinen, niin lainarahat maksetaan välittömästi lainanhakijan tilille.

Näin haet helposti pikalainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Vikinglainan lainasivuille täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat välittömästi lainapäätöksen
  3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi välittömästi!

Vikinglainan pikalaina – Nopeaa lainarahaa helposti

Vikinglaina tarjoaa siis helposti haettavan pikalainan, joka on paitsi nopeasti saatavilla, mutta tämän lisäksi myös aina vakuudeton. Lainaa voi hakea jopa mukavat 2 250 euroa. Koska kyseessä on pikalaina, niin lainapaikka voi maksaa ensimmäisen noston ulos aikavälillä 07.00-23.00. Seuraavat nostot voivat kuitenkin tapahtua mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vikinglainan pikalaina on jatkuva luotto, joka tarkoittaa sitä että se on käytettävissä myönnettyyn luottorajaan saakka jatkuvasti, eli aina silloin kun ylimääräiselle rahalle on tarvetta.

Kysymyksiä ja vastauksia Vikinglaina lainoista

Mitä lainamuotoja Vikinglaina tarjoaa?

Vikinglaina lainapaikan kautta voi hakea pikalainan jopa 2 250 euroon saakka.

Tarjoaako Vikinglaina myös yrityslainaa?

Kyseinen lainapaikka ei tarjoa yrityslainoja, vaan on kohdentanut tuotteensa yksityishenkilöille.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

18 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Vikinglaina pikalainaa voi myös hakea vaikka ei olisikaan vakituista työpaikkaa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Jos lainan takaisinmaksu on unohtunut, kannattaa olla yhteydessä mahdollisimman pian Vikinglainan asiakastukeen, johon voi ottaa yhteyttä puhelimen (0600 922 42), tai sähköpostin (asiakaspalvelu@p2pfinland.fi) välityksellä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä. Lainahakemuksen voi myös tehdä kätevästi mobiililaitteella.

Miten nopeasti lainarahat ovat saatavilla?

Lainarahat ovat yleensä tilillä alle 15 minuutissa.

Vikinglaina logo
Lainaa 20 - 2 250 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö