Vippi

Vippi lainasivuston kautta voit hakea itsellesi 100 – 10 000 euroa, nopeasti ja helposti. Lainahakemuksen tekeminen on myös todella helppoa ja lainapäätös on saatavilla välittömästi. Kaiken lisäksi Vippi on myös todella reilu lainapaikka, sillä se tarjoaa muiden hyvien etujen lisäksi myös 14 päivän peruutusoikeuden kaikkiin lainoihinsa. Jos siis lainanhakija tulee tosiin aatoksiin, niin lainan voi tuon ajan puitteissa myös perua.

Vippi lainat maksetaan tilille heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen!

Vippi laina lyhyesti:

  • Lainaa: 100 – 10 000 euroa
  • Laina-aika: 8 – 80 kk
  • Rahat tilillä: heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen!

Vippi lainasivuston kautta voi siis hakea itselleen nopean ja kätevän joustoluoton (100 – 2 000 euroa), tai hieman suuremman kulutusluoton (1 000 – 10 000 euroa). Kummatkin sen tarjoamista lainatuotteista ovat joustavia ja hyväehtoisia ja niiden hakuprosessi on tehty todella vaivattomaksi.

Vippi on yksi Saldo Finance Oyj:n lainapaikoista ja se kuuluu Tact Group konserniin. Sillä on myös niin sanottuja sisarsivustoja, joita ovat esimerkiksi Saldo.com, Limiitti.fi ja Laina.com. Ne ovat kaikki hyvämaineisia lainapaikkoja, joiden lainatuotteet kestävät hieman tarkemmankin tutustumisen.

Lainan edellytykset

Vippi lainasivuston lainatuotteita voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20 vuotiaita, heillä on hyvin hoidettu taloudellinen tilanne, he asuvat pysyvästi Suomessa, jonkun suomalaisen pankin pankkitili ja tämän lisäksi myös luonnollisesti puhtaat luottotiedot.

  • Ikäraja: 18-vuotta
  • Puhtaat luottotiedot
  • Pysyvä osoite Suomessa

Lainan hakeminen

Vippi lainasivuston kautta lainan hakeminen on äärimmäisen helppoa ja nopeaa, sillä kaikki tapahtuu kätevästi sen omien verkkosivujen kautta. Ihan ensimmäiseksi lainanhakijan pitää pähkäillä se, että mitä lainatuotetta hakee. Tämän jälkeen klikataan helppo verkkohakemus auki ja täytetään sinne sen pyytämät tiedot.

Lainahakemuksen täytettyä myös lainapäätös on saatavilla välittömästi ja jos se on myönteinen, niin rahat maksetaan välittömästi lainanhakijan tilille.

Näin haet helposti pikalainaa itsellesi:

  1. Siirry tästä Vippi.fi sivuille täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
  2. Kun olet klikannut hakemuksen eteenpäin saat heti lainapäätöksen
  3. Jos lainapäätös on myönteinen – maksetaan lainarahat tilillesi välittömästi!

Vippi pikalaina – rahaa nopeasti ja helposti

Vippi lainasivusto ei enää tarjoa varsinaisia pikavippejä omassa lainatuotevalikoimassaan, vaan se on korvannut ne hyväehtoisella joustoluotolla ja suurempaan rahan tarpeeseen hyvin soveltuvalla kulutusluotolla. Koska kummatkin kyseisen lainapaikan lainatuotteista ovat todella joustavia ja hyväehtoisia, niin niitä voi käyttää oivallisesti myös pikavipin asemasta korvaamassa pientä ja äkillistä rahapulaa. Kaiken lisäksi kummatkin lainoista ovat todella nopeasti saatavilla.

Kysymyksiä ja vastauksia Vippi.fi lainasta

Mitä lainamuotoja Vippi tarjoaa?

Vippi lainasivusto tarjoaa nykyisin omille asiakkailleen joustoluottoja ja kulutusluottoja.

Tarjoaako Vippi myös yrityslainaa?

Vippi ei tarjoa yrityslainoja omassa lainatuotevalikoimassaan, mutta jos haluaa niin lainan voi hakea omissa nimissään ja käyttää sen haluamaansa kohteeseen, eli vaikkapa lainata sen omalle yritykselle.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

Vippi pikalainaa ja joustoluottoa hakeakseen täytyy olla vähintään 20-vuotias.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Vippi mahdollistaa lainan hakemisen myös ilman vakituista työpaikkaa, mutta luonnollisesti jos sellainen on niin se on plussaa ja nostaa myönteisen lainapäätöksen mahdollisuutta.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Ei hätää jos näin on käynyt. Vippi asiakastukeen yhteyttä ottamalla asia selviää ja hommat saadaan hoidettua. Yhteyttä voi ottaa joko sähköpostin (asiakaspalvelu@vippi.fi), puhelimen (010 219 5500) tai live chatin välityksellä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä. Voit niin halutessa tehdä lainahakemuksen alusta loppuun saakka myös kätevästi mobiililaitteellasi.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Vippi maksaa lainarahat lainanhakijan tilille jopa välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen, eli niistä pääsee nauttimaan noin 15 minuutissa. Kannattaa kuitenkin muistaa että rahojen siirto nopeuteen vaikuttaa myös lainanhakijan käyttämän pankin siirtoajat.

Vippi logo
Lainaa 100 - 10 000 €
Lainasivut.fi © 2019 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö