Vivus Jousto

Vivus.fi on yksimarkkinoiden tunnetummista pikalainoista, joka auttaa silloin kun on tarve saada nopeasti lisärahoitusta. Vivus jousto tarjoaa lainaa 10 eurosta aina 2010 euroon saakka ja kaiken lisäksi vielä täysin ilman vakuuksia. Vivus jousto on osa 4Finance yritystä, joka on perustettu vuonna 2008 ja toimii tällä hetkellä jopa 17 eri maassa. Kyseessä on siis varsin vakavarainen ja luotettava yritys, joka auttaa yksityishenkilöitä äkillisissä rahoitustarpeissa. Vivus.fi luottoa on todella helppoa hakea ja se myös tarjoaa varsinkin uusille asiakkailleen varsin hyvät uuden lainanottajan edut.

Vivus Jousto laina lyhyesti:

 • Lainaa: 100 – 3000€
 • Laina-aika: 5 – 65 kk
 • Rahat tilillä: muutamassa minuutissa

Vivus jousto pikalainalla on siis monia positiivisia ominaisuuksia joiden takia se on lunastanut paikkansa nykyisillä kovilla rahoitusmarkkinoilla. Sillä on nyt toimintavuosia takana kymmenen ja sen maine on siis varsin hyvä. Jotakin sen toiminnasta kertoo myös se että sen emoyhtiön toiminta ulottuu todella moneen maahan, eli se toimii esimerkiksi Latviassa, Liettuassa, Ruotsissa, Tanskassa, Puolassa, Espanjassa, Georgiassa, Tšekkeissä ja Bulgariassa. Kyseisellä yrityksellä on koko konsernissaan yli 3500 työntekijää, Suomessa 4Finance työllistää noin 40 henkeä.

Vivus jousto kuukausierään sisältyvät kaikki kulut, joten sivuilta löytyvä laskuri on mitä oivallisin apuväline kun halutaan selvittää mitä laina tulee kokonaisuudessaan maksamaan. Ja kuten jo aiemmin mainittiin, ensimmäinen luotto Vivus.fi tarjoaa täysin ilman mitään kuluja aina 400 euroon saakka!

Vivus.fi on siis suhteellisen tarkka takaisinmaksuehtojensa suhteen, mutta ensimmäiselle lainalle sen ehdot ovat vertaansa vailla. Eli Vivus on siis yksi niistä harvoista luotonantajista, joka tarjoaa kulutonta ensilainaa uusille asiakkailleen. Vivuksen kohdalla tämä laina on korkeimmillaan 400 euroa ja se tulee maksaa takaisin 30 vuorokauden kuluessa. Jos maksaminen viivästyy, lisätään lainaan normaalit lainan/luotonhoitokulut.
Vivus Jousto mobiili

Lainan edellytykset

Eli saadakseen luottoa seuraavien seikkojen on toteuduttava:

 • Vähintään 20 vuoden ikä
 • Luottotiedot kunnossa
 • Suomalainen pankkitili, sekä suomen voimassa oleva osoite
 • Hakijan tulee olla oikeustoimikelpoinen
 • Hakijalla tulee olla kyky/mahdollisuus maksaa laina takaisin 30 vuorokauden aikana

Vivus jousto tarjoaa omille asiakkailleen myös hyvin tavoitettavissa olevan asiakastuen, johon saa yhteyden joko sähköpostin, Live chatin tai puhelimen avulla. Vivus.fi asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo. 9.00-18.00 ja la klo. 10.00-16.00. Tarjolla on myös varsin kattava FAQ-osio, josta löytyykin vastaus helposti moneen mieltä askarruttavaan ongelmaan todella helposti.

Lainan hakeminen

Vivus lainan hakeminen on varsin nopea toimenpide ja se tapahtuukin kätevästi netin kautta. Myös lainapäätös on saatavilla varsin nopeasti, sillä Vivus tietää että pikavippien kuin myös vähän suurempienkin summien lainaajat todellakin arvostavat nopeutta ja sitä että raha on saatavilla mahdollisimman nopealla aikataululla.

Ensimmäistä lainaa hakiessaan asiakkaan tulee kirjautua ja täyttää pyydetyt tiedot ja tämä kaikki siis helposti netissä. Tämän jälkeen luotonhakijalla onkin jo käytössään profiili, jonka ansiosta seuraavien lainojen hakeminen on jos mahdollista vieläkin helpompaa. Lisälainaa voi siis hakea kirjautumalla omaan profiiliinsa tai soittamalla asiakaspalvelu numeroon 0600 550 750 , joka on avoinna arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 10-16.

Näin haet helposti lainaa itsellesi:

 1. Siirry tästä Vivus.fi:lle täyttämään lainahakemus (myös mobiili)
 2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen
 3. Myönteinen lainapäätös = lainarahat maksetaan pankkitilillesi muutamassa minuutissa

Kysymyksiä ja vastauksia Vivus Jousto lainoista

Mitä lainamuotoja Vivus tarjoaa?

Vivus lainasivuston kautta voi hakea itselleen hyväehtoisen joustavan luoton. Uusille asiakkaille luottoa on haettavissa 400 euron luottorajalla ja jo olemassa oleville asiakkaille luottoa on haettavissa jopa 2 010 euroa.

Tarjoaako Vivus myös yrityslainaa?

Vivus ei tarjoa yrityslainoja omille asiakkailleen.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

20 vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Voit hakea Vivus joustavaa luottoa vaikka sinulla ei olisikaan vakituista työpaikkaa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Ota yhteyttä Vivus asiakaspalveluun joko puhelimitse: (0600 550 750), sähköpostitse: (asiakaspalvelu@vivus.fi), tai live chatin välityksellä ja ystävällinen asiakastuki auttaa sinua lainaasi koskevissa kysymyksissä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Kyllä. Lainan hakeminen onnistuu myös mobiililaitteen avulla.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Vivus laina maksetaan välittömästi tilillesi, eli siitä pääsee nauttimaan jopa muutamissa minuuteissa.

Vivus Jousto logo
Lainaa 100 €- 3 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö