Yrityslaina

Myös yritykset saattavat tarvita rahoitusta äkillisesti mitä moninaisempii tarpeisiin ja aina pankit eivät voi tässä auttaa. Silloin hyvä valinta voikin olla netistä löytyvät rahoituslaitokset, jotka myöntävät lainoja ja luottoja myös erilaisille yrityksille. Me pyrimme esittelemään näitä eri toimijoita, joiden listoilta löytyykin kasapäin hyviä ja ehdoiltaan kohtuullisia yrityslainoja erityyppisille yrityksille ja monenlaisiin rahoitustarpeisiin.

Kuten aiemmin jo mainittiin, yrityslainan tarve voi syntyä monestakin eri asiasta, eli yritys saattaa tarvita vaikka alkupääomaa tai palkkojen maksuun tarvitaan hieman ylimääräistä. Myös markkinointi, verot tai lainojen takaisinmaksu voi olla syy hakea lisärahoitusta. Joku yritys voi myös tarvita lisää pääomaa varaston kasvattamiseen, investointeihin tai jopa hetkellisen kassavajeeseen. Joskus kuitenkin pankit ovat varsin jäykkiä toiminnoissaan yrityksien rahoitusta koskien ja tästä syystä eri lainasivustot ovatkin onneksi päättäneet tarjota myös yrittäjille erilaisia rahoitusratkaisuja äkillisiin rahan tarpeisiin.

Kaikki yrityslainat - näiltä voit hankkia yrityksellesi nopeasti lainaa

Qred Yrityslaina logo
Lainaa 1 000 € - 50 000 €
Qred Yrityslaina lainasivuston kautta voit hakea yrityksellesi edullisen ja nopean lainan 1000-25 000€. Rahat käyttöön saman päivän aikana!
  • Luotettava
  • Nopea!
Ferratum Business logo
Lainaa 2 000 € - 250 000 €
Ferratum Business lainat ovat haettavissa kaikille pk-yrityksille. Lainaa voi hakea 2 000 - 250 000 euroa helpolla verkkohakemuksella!
  • Luotettava
  • Nopea!
Suomen Yrityslaina logo
Lainaa 1 000 - 100 000 €
Suomen Yrityslaina on lainasivusto, josta voi hakea yritykselleen nopeasti 1 000 - 25 000 euron suuruisen lainan. Rahat saatavilla samana päivänä!
  • Nopea
  • Helppo!

Yrityslainojen määrät vaihtelevat suuresti ja ne alkavatkin aina muutamasta tuhannesta eurosta jopa miljooniin euroihin. Hajontaa lainasummissa on siis todella paljon. Tässä tuleekin kysymys sitten siitä, että minkälaiseen tarpeeseen ja minkälaiselle yritykselle rahoitusta ollaan hakemassa? Yrityslainoissa on kuitenkin myös sellainen hyvä seikka, että monet rahoitusyhtiöt sallivat myös ihan uusien yritysten hakea yrityslainaa, kunhan ne löytyvät kauppa-ja ennakkoperintärekisteristä. Yksinkertaistettuna voisi siis sanoa että suurimmalla osalla lainasivustoja mikä tahansa yritysmuoto voi hakea lainarahoitusta, mutta lainasumman suuruuteen vaikuttaa yrityksen taloudellinen tilanne.

Miten yrityslainaa haetaan?

Kuinka paljon sitten yritys voi saada itselleen yrityslainaa? Se riippuu aivan täysin siitä, minkä kokoinen yritys on kyseessä ja minkälainen sen taloudellinen tilanne juuri sillä hetkellä on. Yrityslainan suuruuteen vaikuttaa myös se, mihin rahoitusta on tarkoitus käyttää. Yrityslainoissa ei myöskään läheskään aina vaadita vakuuksia, joskus tosin yrittäjän oma henkilötakaus vaaditaan. Tällä tavoin rahoitusyhtiö varmistaa, että heille ei pahimmassa tilanteessa tule luottotappioita. Kuten aiemmin jo mainittiin, myös pankit myöntävät luonnollisesti yritysrahoitusta mutta heillä saattaa olla hieman korkeammat kriteerit kuin netistä löytyvillä rahoituslaitoksilla. Toisaalta sitten taas netistä löytyvät rahoituslaitokset veloittavat korkoa hieman enemmän kuin pankit, eli kyseessä onkin tilanne jossa yrittäjän itsensä täytyy punnita tarkasti että mistä laina kannattaisi hakea.

Yleensä yrityslainaa voidaan myöntää kaikille eri yritysmuodoille, eli siis niin toiminimelle, avoimelle yhtiölle, kommandiittiyhtiölle kuin osakeyhtiöllekin. Lainan hakuvaiheessa yrityksen luottokelpoisuus arvioidaan ja myös maksuhistoriaa tarkastellaan Suomen Asiakastieto Oy:n tai Bisnode Oy:n rekisteristä. Maksuvaikeudet eivät kuitenkaan automaattisesti tarkoita sitä etteikö yritys voisi saada yrityslainaa, mutta lainan saanti saattaa kuitenkin vaikeutua. Joka tapauksessa myös yrityslainojen kohdalla eri laina sivujen vertailu kannattaa ja se on helppoa tehdä meidän kattavien ja luotettavien listojemme suosiollisella avustuksella!

Yrityslainojen vertailu kannattaa!

Kaikeksi onneksi oikeastaan kaikki nykyiset markkinoilta löytyvät rahoittajat ovat varsin luotettavia toimijoita, joilta myös uskaltaa lainata rahaa ilman epäilyksen häivää. Kuitenkin myös niissä asioidessa vertailu kannattaa, eli ihan ensimmäisen kelkkaan ei kannata hypätä mukaan. Kannattaa siis aina vertailla mahdollisimman monia ja etsiä niiden joukosta itselleen se parhaiten sopiva vaihtoehto. Sillä sanomattakin on selvää, että eri rahoituslaitoksilla korot ja muut kulut voivat vaihdella suurestikin. Tästä syystä onkin hyvä etsiä aina itselleen siihen omaan tilanteeseen juuri se parhaiten sopiva vaihtoehto. Tämä tapahtuu vertailemalla mahdollisimman monia ja jopa pyytämällä tarjousta usealta eri rahoittajilta.

Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö