Zmarta

Zmarta on vuonna 2015 aloitettu rahoituspalvelu joka tarjoaa palvelujaan ensisijaisesti yksityisasiakkaille. Se on osa Freedomrahoitus Oy:ta ja Zmartan ideana onkin se, että se kilpailuttaa lainanhakijan puolesta hänen haluamansa lainamäärän useilla eri lainanantajilla.Tällä tavoin rahoituksen tarpeessa oleva henkilö voi löytää hyvinkin helposti ja vaivattomasti itselleen hyvän tarjouksen vain yhdellä hakemuksella. Zmartan tehokkuus perustuukin osittain siihen että se tekee yhteistyötä reilusti yli kymmenen eri pankin sekä luottolaitoksen kanssa, joten lainan hakijalle on tarjolla varsin suuri määrä erilaisia lainatarjouksia. Kuten muillakin rahoituslaitoksilla myös Zmartalla lainahakemuksen tekeminen ei vielä sido mihinkään…eli asiakas saa siis itselleen lainatarjouksia omaan sähköpostiinsa ja voi kaikessa rauhassa tutustua niihin oman kotiinsa rauhassa. Zmarta on osa Smart Group-konsernia ja se toimii Pohjois-Eurooppalaisilla markkinoilla, eli tarkemmin sanottuna Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Saksassa. Yhteensä työntekijöitä kyseisellä yrityksellä on reilut 200 ja Suomessakin kolmisenkymmentä.

  • Lainaa saatavilla 500-60 000€
  • Asiakaspalvelu avoinna ma-pe klo.8.00-19.00
  • Useita lainatarjouksia jopa muutamassa tunnissa
  • Ei piilokuluja
  • Laina-aika 1-15 vuotta

Zmarta mobiili

Zmarta lainan edellytykset

Zmarta rahoitusta voivat siis hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20 vuotiaita tai vanhempia ja heillä ei myöskään tule olla minkäänlaisia maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissaan. Lainan hakijalla täytyy myös olla säännöllisiä tuloja jotka hän voi todistaa Zmartalle.

Zmartalla on myös varsin hyvin toimiva asiakaspalvelu, eli tarjolla on asiakastuki, joka on avoinna aina maanantaista perjantaihin kello 8.00 – 19.00. Zmartan asiakas voikin saada sieltä apua itselleen aina ongelmatilanteen tai minkä tahansa kysymyksen eteen pompsahtaessa ja ainakin meidän mielestämme tämä on tärkeä asia… sillä asiakastuki on iso osa hyvää palvelupakettia..

Zmarta Lainan hakeminen:

Zmartan kautta lainan hakeminen on varsin helppoa, sillä se tapahtuu sen omien kotisivujen kautta ja tosiaankin tällä palvelulla vain yhdellä lainahakemuksella lainanhakija voi saada itselleen todella usean eri lainanantajan tarjouksen.

Zmarta rahoituksen kautta voi hakea lainaa 500 – 60 000 euroa ja takaisinmaksuajat ovat myös varsin joustavia, eli laina-aikaa voi saada yhdestä vuodesta aina viiteentoista vuoteen saakka. Korot Zmartalla alla riippuvat luonnollisestikin lainan tarjoajasta, sekä lainanhakijan omasta taloudellisesta tilanteesta.

Rahoitusta on mahdollista saada ilman vakuuksia sekä mahdollisuus myös lainojen yhdistämiseen!

Kysymyksiä ja vastauksia Zmarta lainoista

Mitä lainamuotoja Zmarta tarjoaa?

Zmarta lainapalvelu tarjoaa vakuudettomia ja hyväehtoisia pienlainoja, kulutusluottoja ja yhdistelylainoja kaikille suomalaisille kuluttajille. Zmartan kautta lainaa voi hakea aina 500 eurosta jopa 60 000 euroon saakka.

Tarjoaako Zmarta myös yrityslainaa?

Zmarta ei tarjoa yrityslainoja, vaan on erikoistunut yksityishenkilöiden lainatuotteiden tarjoamiseen.

Kuinka vanha minun pitää olla jotta voin ottaa lainaa?

20-vuotta.

Voinko ottaa lainaa ilman vakituista työpaikkaa?

Zmarta edellyttää että lainanhakijalla on säännölliset palkka-tai eläketulot. Zmartan kautta voi kuitenkin jättää lainahakemuksen vaikka ei olisikaan vakituista työpaikkaa.

Unohdin maksaa lainaani takaisin, mitä teen?

Sellaisessa tilanteessa jossa lainan takaisinmaksu on unohtunut, kannattaa olla yhteydessä siihen luotonanatajan asiakastukeen joka lainan on myöntänyt. Zmarta ei itse myönnä siis lainoja, vaan toimii lainanvälittäjänä.

Voinko lainata rahaa mobiililla?

Zmarta toimii loistavasti myös mobiililaitteilla, eli lainahakemuksen voi tehdä myös mobiililaitetta käyttäen.

Miten nopeasti saan lainarahat tililleni?

Zmartan kautta haettavat lainat ovat suhteellisen nopeasti saatavilla, eli ne ovat lainanhakijan tilillä 1- 2 päivässä.

Zmarta logo
Lainaa 500 € - 60 000 €
Lainasivut.fi © 2020 Twitter Evästekäytäntö Tietosuojakäytäntö